Porezna reforma

Od 1. siječnja 2017. godine na snagu su stupile mnoge promjene najavljene u okviru „porezne reforme“. U nastavku Vas ukratko obavještavamo o istima, a...

04.01.2017 Opširnije

Računovodstvene i porezne novosti

Početkom 2016. godine na snagu su stupili izmijenjeni Zakon o porezu na dohodak i novi Zakon o računovodstvu. Početkom godine Republika Hrvatska uvela je oporezivanje...

11.05.2016 Opširnije

Knjigovodstvo

Naš tim iskusnih knjigovođa prilagođava se kompanijama svih veličina. Specijalizirani smo u vođenju financijskog knjigovodstva malim i srednjim poduzetnicima, i to posebno onima koji imaju strane osnivače ili su organizirani kao predstavništva ili podružnice stranih tvrtki.

Svakom klijentu pristupamo s posebnom individualnom pažnjom i nastojimo dogovoriti program usluga koji je za njega optimalan. Mi ne nudimo "konfekcijski" pristup nego individualan koji odgovara potrebama svakog klijenta u određenoj fazi poslovanja i razvoja.

Sve usluge pružamo i na engleskom i na njemačkom jeziku. Kvalitetu pružene usluge osigurava visokostručno osoblje sa ekipom educiranih suradnika, koje po potrebi angažiramo za specifične projekte ili prema potrebama klijenta.

Svakom klijentu uslugu pruža cijeli mali tim stručnjaka, tako da Vam u svakom trenutku svaki član tima može biti na raspolaganju. Na čelu svakog tima je ovlašteni revizor i porezni savjetnik. Svi članovi tima govore engleski i/ili njemački jezik.

Naše osoblje ima iskustva u radu s različitim knjigovodstvenim programima. Trenutno u našem radu koristimo Microsoft Dynamics Navision i SAP – na zahtjev klijenta.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt