Nove zakonske promjene 1.1.2019. Porez na dobit

27)         Već uz prijavu poreza na dobit za 2018. godinu porezno priznatim rashodom smatrat će se i otpisi potraživanja koji su...

28.01.2019 Opširnije

Nove zakonske promjene 1.1.2019. Opći porezni zakon

23)         Prilikom nadzora kod pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju registriranu djelatnost kao opunomoćenik se određuje...

28.01.2019 Opširnije

Knjigovodstvo

Naš tim iskusnih knjigovođa prilagođava se kompanijama svih veličina. Specijalizirani smo u vođenju financijskog knjigovodstva malim i srednjim poduzetnicima, i to posebno onima koji imaju strane osnivače ili su organizirani kao predstavništva ili podružnice stranih tvrtki.

Svakom klijentu pristupamo s posebnom individualnom pažnjom i nastojimo dogovoriti program usluga koji je za njega optimalan. Mi ne nudimo "konfekcijski" pristup nego individualan koji odgovara potrebama svakog klijenta u određenoj fazi poslovanja i razvoja.

Sve usluge pružamo i na engleskom i na njemačkom jeziku. Kvalitetu pružene usluge osigurava visokostručno osoblje sa ekipom educiranih suradnika, koje po potrebi angažiramo za specifične projekte ili prema potrebama klijenta.

Svakom klijentu uslugu pruža cijeli mali tim stručnjaka, tako da Vam u svakom trenutku svaki član tima može biti na raspolaganju. Na čelu svakog tima je ovlašteni revizor i porezni savjetnik. Svi članovi tima govore engleski i/ili njemački jezik.

Naše osoblje ima iskustva u radu s različitim knjigovodstvenim programima. Trenutno Vam možemo ponuditi usluge u sljedećim programskim rješenjima:

  • vođenje knjigovodstva i svih povezanih usluga u 4D Wand računovodstvenom programu
  • vođenje knjigovodstva i svih povezanih usluga u Microsoft Dynamics Navision ERP sustavu
  • vođenje knjigovodstva i svih povezanih usluga u SAP ERP sustavu

Osim lokalno, navedene usluge u potpunosti pružamo i na udaljenim lokacijama, a sve ovisno o potrebi klijenata.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt