Pohvala Europske komisije za uspješno obavljeni projekt

Iznimno nam je zadovoljstvo pohvaliti se da smo kao revizori sudjelovali u EU projektu "Brighter Side of Exercise" Fitnes učilišta iz Zagreba, a koji je...

25.07.2018 Opširnije

Sezonskim radnicima neoporeziv smještaj i hrana

Sezonskim radnicima neoporeziv smještaj i hrana S obzirom na nadolazeću turističku sezonu koja bi prema svim pokazateljima trebala biti rekordna kao i svaka...

18.05.2018 Opširnije

Knjigovodstvo

Naš tim iskusnih knjigovođa prilagođava se kompanijama svih veličina. Specijalizirani smo u vođenju financijskog knjigovodstva malim i srednjim poduzetnicima, i to posebno onima koji imaju strane osnivače ili su organizirani kao predstavništva ili podružnice stranih tvrtki.

Svakom klijentu pristupamo s posebnom individualnom pažnjom i nastojimo dogovoriti program usluga koji je za njega optimalan. Mi ne nudimo "konfekcijski" pristup nego individualan koji odgovara potrebama svakog klijenta u određenoj fazi poslovanja i razvoja.

Sve usluge pružamo i na engleskom i na njemačkom jeziku. Kvalitetu pružene usluge osigurava visokostručno osoblje sa ekipom educiranih suradnika, koje po potrebi angažiramo za specifične projekte ili prema potrebama klijenta.

Svakom klijentu uslugu pruža cijeli mali tim stručnjaka, tako da Vam u svakom trenutku svaki član tima može biti na raspolaganju. Na čelu svakog tima je ovlašteni revizor i porezni savjetnik. Svi članovi tima govore engleski i/ili njemački jezik.

Naše osoblje ima iskustva u radu s različitim knjigovodstvenim programima. Trenutno Vam možemo ponuditi usluge u sljedećim programskim rješenjima:

  • vođenje knjigovodstva i svih povezanih usluga u 4D Wand računovodstvenom programu
  • vođenje knjigovodstva i svih povezanih usluga u Microsoft Dynamics Navision ERP sustavu
  • vođenje knjigovodstva i svih povezanih usluga u SAP ERP sustavu

Osim lokalno, navedene usluge u potpunosti pružamo i na udaljenim lokacijama, a sve ovisno o potrebi klijenata.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt