Popis neradnih dana, blagdana i fonda sati u 2023. godini

Mjesečni fond radnih sati označava mjesečni zbroj sati po kojem se obračunava plaća. Najčešće se radi o zbroju dana u mjesecu bez subota i nedjelja...

21.03.2023 Opširnije

Pregled promjena koje donosi uvođenje eura: financijsko i porezno izvještavanje

Početak 2023. godine obilježio je ulazak Republike Hrvatske u eurozonu te je službena valuta postala euro. Došlo je do brojnih promjena vezanih uz gospodarstvo,...

13.03.2023 Opširnije

Knjigovodstvo

Mnogima sama pomisao na knjigovodstvo stvara napetost i brigu. Nama je to posao koji sa zadovoljstvom obavljamo. Naš iskusni tim računovođa prilagođava se tvrtkama svih veličina. Specijalizirani smo za pružanje usluga financijskog knjigovodstva malim i srednjim tvrtkama, a posebno onima u stranom vlasništvu i onima organiziranim kao podružnice ili podružnice stranih tvrtki.

Svakom klijentu pristupamo s posebnom individualnom pažnjom i trudimo se dogovoriti sustav usluga koji bi bio idealan. Napominjemo kako ne nudimo „gotov“ pristup već individualan odnosno prilagođen potrebama svakog klijenta u određenoj fazi poslovanja i razvoja.

Kvalitetu naših usluga osigurava visokokvalificirano osoblje uz tim educiranih suradnika angažiranih na konkretnim projektima ili prema potrebama klijenata. Tim stručnjaka posvećuje se svakom klijentu kako bi vam u svakom trenutku bili na raspolaganju.  

Svaki tim vodi ovlašteni revizor ili porezni savjetnik. Usluge nudimo na engleskom i njemačkom jeziku te svi članov našeg tima govore oba jezika. Naše osoblje ima iskustva u radu s različitim knjigovodstvenim programima – trenutno koristimo Microsoft Dynamics, a Navision i SAP na zahtjev klijenta.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt

  • Tel: + 385 49 373 703, 704
  • Fax: + 385 49 373 723
  • Mob: +385 99 592 6646
  • Kontakt osoba: Domagoj Hladika
  • E-mail: office@savjetovanje.hr