Pravila za preračunavanje temeljnog kapitala prilikom uvođenja eura

Tema vezana uz uvođenje eura kao službene valute sve je aktualnija. Zakon o uvođenju eura kao službene valute u Republiku Hrvatsku propisuje sva pravila. Zakon donosi...

29.11.2022 Opširnije

Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu

Uvođenje eura kao službene valute u Republiku Hrvatsku osim brojnih promjena donosi i potrebu za prilagodbom zakonodavnog okvira o čemu smo već pisali. Dolazak eura...

17.11.2022 Opširnije

Poslovno savjetovanje

Sastavni dio poduzetništva je donošenje odluka. Bez usmjerenih i konkretnih odluka Vaše poslovanje neće biti uspješno. Zato naše konzultantske usluge podržavaju proces donošenja odluka – od svakodnevnih do onih strateški važnih za poduzetnike.

Pružamo podršku u svakodnevnom poslovanju, u području financijskog knjigovodstva i poslovnog izvještavanja, internih revizija kao i optimizacije poslovnih procesa.

Uz naše savjetovanje u poslovanju lakše ćete donijeti osnovne strateške odluke koje uključuju spajanja, preuzimanja, restrukturiranja i likvidaciju poduzeća.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt

  • Tel: + 385 49 373 703, 704
  • Fax: + 385 49 373 723
  • Mob: +385 99 592 6646
  • Kontakt osoba: Domagoj Hladika
  • E-mail: office@savjetovanje.hr