Pravila za preračunavanje temeljnog kapitala prilikom uvođenja eura

Tema vezana uz uvođenje eura kao službene valute sve je aktualnija. Zakon o uvođenju eura kao službene valute u Republiku Hrvatsku propisuje sva pravila. Zakon donosi...

29.11.2022 Opširnije

Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu

Uvođenje eura kao službene valute u Republiku Hrvatsku osim brojnih promjena donosi i potrebu za prilagodbom zakonodavnog okvira o čemu smo već pisali. Dolazak eura...

17.11.2022 Opširnije

Procjena vrijednosti poduzeća

Procjena vrijednosti poduzeća iznimno je važna kada u pitanje dođe djelomično ili cjelovito prodavanje tvrtke. Članovi tvrtke dolaze i odlaze, dolazi do promjene vlasničke strukture pa se često stvaraju potrebe za procjenom vrijednosti tvrtke.

Radimo cjelovitu procjenu vrijednosti tvrtke u suradnji s klijentom. Odgovarajućim postupcima koji su prilagođeni pojedinim zadacima procjenjujemo vrijednost poduzeća u vlasništvu klijenta ili ciljanog društva u okviru poslovnog preuzimanja.

Na temelju naših učinkovitih postupaka u odgovarajućem roku stvaramo potrebnu bazu podataka i brzo postižemo profesionalne i pouzdane rezultate.

Zato nam se javite i zajedno ćemo doći do konkretnih rezultata o vrijednosti Vašeg poduzeća!

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt

  • Tel: + 385 49 373 703, 704
  • Fax: + 385 49 373 723
  • Mob: +385 99 592 6646
  • Kontakt osoba: Domagoj Hladika
  • E-mail: office@savjetovanje.hr