Popis neradnih dana, blagdana i fonda sati u 2023. godini

Mjesečni fond radnih sati označava mjesečni zbroj sati po kojem se obračunava plaća. Najčešće se radi o zbroju dana u mjesecu bez subota i nedjelja...

21.03.2023 Opširnije

Pregled promjena koje donosi uvođenje eura: financijsko i porezno izvještavanje

Početak 2023. godine obilježio je ulazak Republike Hrvatske u eurozonu te je službena valuta postala euro. Došlo je do brojnih promjena vezanih uz gospodarstvo,...

13.03.2023 Opširnije

Procjena vrijednosti poduzeća

Procjena vrijednosti poduzeća iznimno je važna kada u pitanje dođe djelomično ili cjelovito prodavanje tvrtke. Članovi tvrtke dolaze i odlaze, dolazi do promjene vlasničke strukture pa se često stvaraju potrebe za procjenom vrijednosti tvrtke.

Radimo cjelovitu procjenu vrijednosti tvrtke u suradnji s klijentom. Odgovarajućim postupcima koji su prilagođeni pojedinim zadacima procjenjujemo vrijednost poduzeća u vlasništvu klijenta ili ciljanog društva u okviru poslovnog preuzimanja.

Na temelju naših učinkovitih postupaka u odgovarajućem roku stvaramo potrebnu bazu podataka i brzo postižemo profesionalne i pouzdane rezultate.

Zato nam se javite i zajedno ćemo doći do konkretnih rezultata o vrijednosti Vašeg poduzeća!

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt

  • Tel: + 385 49 373 703, 704
  • Fax: + 385 49 373 723
  • Mob: +385 99 592 6646
  • Kontakt osoba: Domagoj Hladika
  • E-mail: office@savjetovanje.hr