Popis neradnih dana, blagdana i fonda sati u 2023. godini

Mjesečni fond radnih sati označava mjesečni zbroj sati po kojem se obračunava plaća. Najčešće se radi o zbroju dana u mjesecu bez subota i nedjelja...

21.03.2023 Opširnije

Pregled promjena koje donosi uvođenje eura: financijsko i porezno izvještavanje

Početak 2023. godine obilježio je ulazak Republike Hrvatske u eurozonu te je službena valuta postala euro. Došlo je do brojnih promjena vezanih uz gospodarstvo,...

13.03.2023 Opširnije

Usluge obračuna plaća

Za pravilno obračunavanje plaće treba biti precizan i konkretan. Točno obračunavanje važno je za uspješno poslovanje tvrtke, ali i zadovoljstvo zaposlenika koji su temelj svake tvrtke.

Svojim klijentima pružamo cjelovite usluge vezane uz plaće i ostala radnička primanja kao što su autorski honorari i isplate vezane uz ugovore o djelu. Naše usluge temelje se na mjesečnom obračunu plaća uključujući izradu svih izvješća potrebnih poslodavcima, zaposlenicima i državnim institucijama.

Također, nudimo kontinuirano savjetovanje o svim aktualnim pitanjima poreznog i zdravstvenog osiguranja. Osim toga, vršimo pripreme za zaposlenike i tvrtke u smislu mirovinskog i zdravstvenog osiguranja te rada na ugovor o radu.

Olakšajte si svakodnevno poslovanje tako što ćete dio o obračunu plaća prepustiti nama. Tada ćete biti sigurni da će obračun plaća i sve što se veže uz njega biti detaljno napravljen.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt

  • Tel: + 385 49 373 703, 704
  • Fax: + 385 49 373 723
  • Mob: +385 99 592 6646
  • Kontakt osoba: Domagoj Hladika
  • E-mail: office@savjetovanje.hr