Popis neradnih dana, blagdana i fonda sati u 2023. godini

Mjesečni fond radnih sati označava mjesečni zbroj sati po kojem se obračunava plaća. Najčešće se radi o zbroju dana u mjesecu bez subota i nedjelja...

21.03.2023 Opširnije

Pregled promjena koje donosi uvođenje eura: financijsko i porezno izvještavanje

Početak 2023. godine obilježio je ulazak Republike Hrvatske u eurozonu te je službena valuta postala euro. Došlo je do brojnih promjena vezanih uz gospodarstvo,...

13.03.2023 Opširnije

Due diligence

Zajedničko obilježje suvremenog gospodarstva je organizacijska struktura koja često prolazi kroz značajne promjene. Kada se odlučuje o kupnji ili prodaji, provodi se natječaj za predmete stjecanja. Posljedično, nužna due diligence mora se provoditi pod velikim pritiskom i fokusiranjem na određena područja. Sustavna koncentracija na relevantne čimbenike koji određuju vrijednost, optimizira koristi dubinske analize za korisnika.

Našim klijentima pružamo cjelovitu podršku u planiranju i provedbi due diligencea realno procjenjujući rizike i prilike. Ovisno o konkretnom slučaju, analiza može uključivati npr. stanje imovine i financijske rezultate, novčani tok, tržišnu poziciju, porezne rizike i stanje osoblja.

Naši klijenti imaju čvrste temelje za donošenje odluka. Odluke je važno temeljiti na pouzdanim modelima procjene, statistikama i analizama osjetljivosti koje omogućuju razmatranje rizika. Osim toga, na temelju stimulacije pomažemo pri dodatnom prikazivanju utjecaja transakcija na bilancu poduzeća.

Povratak na početnu

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i budite u toku s najnovijim vijestima iz područja računovodstva, revizije, poreza i financija.

Kontakt

  • Tel: + 385 49 373 703, 704
  • Fax: + 385 49 373 723
  • Mob: +385 99 592 6646
  • Kontakt osoba: Domagoj Hladika
  • E-mail: office@savjetovanje.hr